Pierwsze szlify zdobywał jeszcze w latach 80 w restauracjach najbardziej znanej w Polsce w tamtych czasach sieci hoteli „Orbis”. Silne serce ciągnęło jednak dalej.
Kariera mistrza
Pogłębiał wiedzę w Niemczech i Australii gdzie promował polską tradycję kulinarną. Podróże kulinarne zaowocowały tym, że podstawą kuchni Piotra są autorskie wariacje potraw polskich urozmaicanych międzynarodowymi akcentami.
Idea
Kwintesencją dobrej kuchni jest oryginalność, sposób prezentacji dań jak również klimat i pasja do gotowania jaką wnosi w nasze progi.
Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania, w tym przetwarzania danych dotyczących aktywności użytkownika oraz personalizacji reklam, oraz możliwość zmian ustawień plików cookies, znajdują się w Polityce prywatności. Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez MIKOŁAJKI RESORT-SPÓŁDZIELNIA WŁAŚCICIELI, Jora Wielka 54C, 11-730, Mikołajki Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach analitycznych i marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań, mierzenia ich skuteczności oraz przetwarzania danych użytkownika dla celów analitycznych). Zmiany ustawień plików cookies oraz szczegółowe preferencje dotyczące zgód możesz dokonać w ustawieniach.