The essence of good cuisine is originality, the method to present dishes as well as the atmosphere and passion for cooking.
oliwki / suszone pomidory / masła smakowe / chrupiące pieczywo olives / sun-dried tomatoes / flavored butters / crispy bread
pasztet z wątróbek drobiowych / chutney z czerwonej cebuli i jabłka / żurawina / chrupiące pieczywo
chicken liver pate / red onion and apple chutney / cranberry / crispy bread
wybór serów twardych i pleśniowych / chutney z czerwonej cebuli / orzechy / winogrona / suszone owoce / krakersy selection of hard and blue cheeses / red onion chutney / nuts / grapes / dried fruits / crackers
zapytaj Obsługę
Ask the staff
rosół drobiowy / pierożki pielmieni (6szt.) / warzywa / kolendra
chicken soup / pelmeni dumplings (6pcs.) / vegetables / coriander
sum / bulion drobiowy / makaron ryżowy / warzywa WOK / mleko kokosowe / chili / pasta curry
catfish / chicken broth / rice noodles / vegetables WOK / coconut milk / chili / curry paste
rukola / roszponka / sos imbirowo – miodowy / owoce leśne / prażone ziarna słonecznika i dyni 180g arugula / lamb's lettuce / ginger and honey sauce / Berry / roasted sunflower and pumpkin seeds
pieczony filet z kaczki / kompozycja sałat / sos śliwkowy / tymianek 180g
roasted duck fillet / mix salad / plum sauce / thyme
szparagi / śmietana / natka pietruszki / oliwa / parmezan
asparagus / cream / parsley / olive oil
pierożki mączne z farszem wieprzowym (12szt.) / masło / czosnek / natka pietruszki
flour dumplings with pork stuffing (12pcs.) / butter / garlic / parsley
filet z kurczaka / kurki / szpinak / czosnek / śmietana / natka pietruszki
chicken fillet / chanterelles / spinach / garlic / cream / parsley
wieprzowina długo pieczona / pikle / krążki cebulowe / frytki / sos remulade
long-roasted pork / pickles / onion rings / french fries / remulade sauce
soczysta wołowina / bułka Brioszka / mix sałat / szarpana wołowina / pikle / ser mimolette / czerwona cebula / sos / frytki
juicy beef / Brioche roll / salad mix / pulled beef / pickles / mimolette cheese / red onion / sauce / french fries
chipsy z batatów / szparagi / duszona kalarepa w / śmietana / masło sweet potato chips / asparagus / stewed kohlrabi with kale / cream / butter
kompozycja sałat sezonowych / sos winegret / frytki composition of seasonal salads / vinaigrette sauce / french fries
kapusta młoda zasmażana / ziemniaki gotowane z koprem i masłem fried young cabbage / potatoes cooked with dill and butter
filet z kurczaka / grillowane warzywa / plastry pieczonego ziemniaka / sos Tzatziki
chicken fillet / grilled vegetables / slices of baked potato / Tzatziki sauce
żelowane owoce / cukier puder /świeża mięta gelled fruit / powdered sugar / fresh mint
owoce sezonowe /świeża mięta seasonal fruits /fresh mint
lody waniliowe / owoce sezonowe
makaron lub ryż / śmietana / warzywa pasta or rice / cream / vegetables
makaron / warzywa
pasta / vegetables
pomidory pelati / ser żółty 160g
tomatoes pelati / cheese
sałata lodowa / pomidor / sos do burgerów / frytki / ketchup iceberg lettuce / tomato / burger sauce / french fries / ketchup
ketchup ketchup
placki mączne (3szt.) / żelowane owoce sezonowe / cukier puder / bita śmietana
flour cakes (3 pcs.) / gelled seasonal fruit / powdered sugar / whipped cream
Joss Whedon
“Humor keeps us alive. Humor and food. Don’t forget food. You can go a week without laughing.”
Menu:
13:00-16:00
20:00-22:00
Restaurant opening hours
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information on the purpose of their use and the possibility to change cookie settings can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you agree to the use of technologies such as cookies and to the processing of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie IDs, for marketing purposes (including automatically matching ads to your interests and measuring their performance) by MIKOŁAJKI RESORT-SPÓŁDZIELNIA WŁAŚCICIELI, Jora Wielka 54C, 11-730, Mikołajki. You can change cookie settings in the settings.